Woon je in de omgeving van Spijkenisse en heb je een dringende klacht buiten werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van huisartsenpost Spijkenisse jou online advies geven. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct.

Openingstijden digitale huisartsenpost Spijkenisse

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van huisartsenpost Spijkenisse zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.


Voor wie is de digitale huisartsenpost Spijkenisse? 

Via Spreekuur.nl geeft Huisartsenpost Spijkenisse bij dringende klachten persoonlijk advies aan inwoners van Spijkenisse, Hellevoetsluis en Brielle. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Spijkenisse is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals coronaklachten, rugklachten, keelpijn en huidklachten. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van huisartsenpost Spijkenisse.