Heb je een dringende klacht en behoefte aan snel online advies van een huisarts na werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van Huisartsenpost Eemland jou online helpen. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct!

Openingstijden digitale huisartsenpost Eemland

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van Huisartsenpost Eemland zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.

Voor wie is de digitale huisartsenpost Eemland? 

Via Spreekuur.nl geeft Huisartsenpost Eemland bij dringende klachten persoonlijk advies aan inwoners van de plaatsen Achterveld, Nijkerk, Amersfoort, Nijkerkerveen, Barneveld, Scherpenzeel, Bunschoten, Spakenburg, De Glind, Stroe, Eemdijk, Stoutenburg, Hoevelaken, Terschuur, Kootwijk, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Woudenberg, Leusden en Zwartebroek. Hier zijn enkele uitzonderingen op. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Eemland is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals huidklachten, coronaklachten en oogklachten. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van Huisartsenpost Eemland.