Woon je in de omgeving van Barneveld en heb je een dringende klacht buiten werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van huisartsenpost Barneveld jou online advies geven. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct

Openingstijden digitale huisartsenpost Barneveld

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van huisartsenpost Barneveld zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.


Voor wie is de digitale huisartsenpost Barneveld? 

Via Spreekuur.nl geeft huisartsenpost Barneveld bij dringende klachten online persoonlijk advies aan inwoners van de plaatsen Achterveld, Nijkerk, Amersfoort, Nijkerkerveen, Barneveld, Scherpenzeel, Bunschoten, Spakenburg, De Glind, Stroe, Eemdijk, Stoutenburg, Hoevelaken, Terschuur, Kootwijk, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Woudenberg, Leusden en Zwartebroek. Hier zijn enkele uitzonderingen op. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Barneveld is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals coronaklachten, klachten als gevolg van een val en wonden. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van huisartsenpost Barneveld.