Woon je in de omgeving van Amersfoort en heb je een dringende klacht buiten werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van huisartsenpost Amersfoort jou online advies geven. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct 


Openingstijden digitale huisartsenpost Amersfoort

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van huisartsenpost Amersfoort zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.


Voor wie is de digitale huisartsenpost Amersfoort? 

Via Spreekuur.nl geeft huisartsenpost Amersfoort bij dringende klachten persoonlijk advies aan inwoners van de plaatsen Achterveld, Nijkerk, Amersfoort, Nijkerkerveen, Barneveld, Scherpenzeel, Bunschoten, Spakenburg, De Glind, Stroe, Eemdijk, Stoutenburg, Hoevelaken, Terschuur, Kootwijk, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Woudenberg, Leusden en Zwartebroek. Hier zijn enkele uitzonderingen op. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Amersfoort is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals huidklachten, oogklachten en rugklachten. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van huisartsenpost Amersfoort.